Miramarska bb - Studentska sportska dvorana MARTINOVKA / Tel: +385 (1) 6170 678
 
 

O Zumbi

Zumba je općenito ideja Alberta “Beta” Pereza , a trenutno i najpoularniji način vježbanja u svijetu. To je svjetski priznat program čije su blagodati i rezulate primijetili i prepoznali ljudi diljem svijeta. Bazirana je na privlačnim i egzotičnim plesovima kao što su cumbia, salsa, merengue, reggaeton, samba, belly dancing, tango, flamenco, mambo, cha-cha-cha itd. koji se izmjenjuju tijekom treninga te lagano zavode vježbače. To je sat na kojem ćete ostaviti srce i dušu na parketu i izaći kao nova osoba nakon svakog treninga.

Kome je namjenjena?

Zumba je program namjenjen apsolutno SVIMA, to je jedinstvena prilika za svaku osobu da osjeti lude ritmove u bilo koje doba svog života. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, posjedujete li bilo kakvo ili pak nikakvo iskustvo u plesu, bili vi muško ili žensko ovo je trening prilagođen svima. To je sat na kojem sve svoje mane i nedostatke ostavljate iza vrata dvorane i na sat vremena zaboravljate na sve probleme.

 

Termini i grupe

Termini treninga zumbe prikazani su u rasporedu. Cure i dečki treniraju/plešu u istoj grupi. 

 

Što je sve potrebno za trening?

Dobra volja, tenisice, majica i dres. 
Nakon prvog treninga, ako vam se bude sviđalo, potrebno je ispuniti i u uredu predati upisni list.

 

Posebne napomene

Zahtijeva se posebno pažljiv odnos prema strunjačama. Odnos u maniri dobrog gospodara. Na strunjače se ne ide u obući. Strunjače se ne vuku po podu. Strunjače se prenose na način da se ne savijaju. Najjednostavnije i najsigurnije je da jednu strunjaču nose dvije osobe, dakle u paru, ali obavezno na način da je strunjača prilikom nošenja OKOMITA, jer ako je vodoravna onda se savija i dolazi do pucanja.
Nakon treninga strunjače se moraju uredno i lijepo složiti na predviđena mjesta. Predviđena mjesta označena su uputama u dvorani. 
Ako vidiš nekoga da se ne pridržava ovih pravila - obavezno ga upozori! 

 

Video