Miramarska bb - Studentska sportska dvorana MARTINOVKA / Tel: +385 (1) 6170 678
 
 

Često postavljena pitanja


1) Gdje se nalazimo?

Miramarska 20, Studentska sportska dvorana Martinovka, 10000 Zagreb.


2) Gdje mogu vidjeti raspored treninga?

Lijevo među brzim ikonama i u izborniku na dnu stranice.


3) Kolika je mjesečna članarina?

Upisnina u udrugu je 70 kn (10 eura) i ona se plaća samo jednom - prilikom predaje upisnog lista. Mjesečna članarina je 150 kn (20 eura) i plaća se u prvoj polovici tekućeg mjeseca. Dakle, na primjer, članarinu za siječanj potrebno je uplatiti u periodu od 1. siječnja do 15. siječnja. Ako si na treningu u jednom mjesecu bio/bila manje od tri puta, članarinu za taj mjesec ne trebaš platiti. Ako si bio/bila tri ili više puta, članarinu je potrebno platiti. Jedna sekcija je jedna članarina. Dvije sekcije su dvije članarine. Tri sekcije su tri članarine. Ako želiš trenirati, ali si u situaciji da ne možeš platiti članarinu, javi se nasamo svom treneru ili tajniku i objasni okolnosti. Udruga će ti izaći u susret i osloboditi te plaćanja članarine. Bitno je da treniraš ako imaš volju. Upisninu je potrebno platiti u uredu prilikom predaje upisnog lista. Članarina se može platiti u uredu ili na račun Hrvatske akademske sportske udruge SUBOS IBAN HR1524020061100451178 s opisom plaćanja “IME SEKCIJE - ČLANARINA ZA X. MJESEC” gdje je “X” broj mjeseca. Na primjer, “BOKS - ČLANARINA ZA 3. MJESEC”. Potvrdu o provedenoj uplati potrebno je poslati na hasu.subos@gmail.com s naslovom maila (subject): “POTVRDA O PLAĆENOJ ČLANARINI - SEKCIJA - MJESEC - IME I PREZIME” npr. ““POTVRDA O PLAĆENOJ ČLANARINI - BOKS - 5. MJESEC - PERO PERIĆ”


4) Kako se upisati.

U glavnom meniju postoji tab "POSTANI ČLAN". Tamo ćeš naći sve informacije.


5) Moram li biti student da bih trenirao?

Ne. Ne moraš biti student.


6) Što ako želim ići na dvije sekcije?

Možeš ići na više od jedne sekcije. Svaki mjesec možeš promijeniti sekciju. Npr. jedan mjesec možeš ići na boks, a drugi mjesec na čeličenje. Bitno je samo da u sustavu imaš aktivnu sekciju. Sve ove promjene i aktivacije radi tajnik u uredu, samo mu javi na vrijeme.


7) Svlačionice i sigurnost stvari?

Postoje svlačionice za cure i dečke. To se mijenja ovisno o danu i sekciji. Najbolje da to pitaš u uredu ili ekipu s treninga. Nakon prvog dolaska sve će ti biti jasno. Zaključavaj svlačionice i gasi svjetla. Na trening dođi ranije. Nemoj kasniti. Kašnjenjem šalješ lošu poruku trenerima i ostalim sudionicima na treningu, ali i preskačeš zagrijavanje. Zagrijavanje je važan dio treninga i preskočiš li ga, povećat će se mogućnost ozljeda. Na trening je obavezno dolaziti u čistoj obući i odjeći. U dvoranu za trening možeš ući isključivo bos ili u čistoj obući koja je namijenjena za trening.


8) Kad će SUBOS tulum?

Bit će, polako... Samo ti treniraj.


9) Mogu li doći na probni trening?

Naravno! Dođi na probni trening i vidi sviđa li ti se, ako ti se sviđa učlani se u udrugu. Ne moraš se unaprijed najaviti za probni trening, samo dođi i javi se u ured ili treneru.